1 december 2016

Annet Brons

2016-annet-brons-jpeg-kleinOVER MIJ

 

Helaas ben ik hardnekkig geblesseerd aan mijn knie waardoor ik momenteel geen privé training geef.  Mocht je toch privé training willen, neem dan contact op met de Fitmaker. Annet, januari 2020

 

“Van jongs af aan ben ik al gek op sporten. Zo heb ik jarenlang aan atletiek gedaan, vooral de technische nummers, zoals 100m sprint, speerwerpen en kogelstoten.

Mijn hardlooptrainingen zijn daarom ook veel gericht op het technische aspect van hardlopen.”

Als jong en sportief meisje wist ik al dat ik in de sport wilde werken. Ik wilde graag het CIOS of de ALO gaan doen maar door een hardnekkige blessure heb ik dat toen uiteindelijk niet gedaan.

In 2012 maakte ik kennis met een hardlooptrainer (onder wie ik zelf ging trainen) die wel iets in mij zag als hardlooptrainer! Zo is het balletje gaan rollen! Ik startte de opleiding tot basislooptrainer niveau 3, behaalde het diploma van de Atletiekunie en gaf nog voordat ik het diploma op zak had hardlooptraining!

Zelf loop ik hard op recreatief niveau. Ik ben zeker niet de langzaamste, maar ook niet de snelste! Hardlopen is voor mij een heel belangrijk onderdeel van mijn leven. Het training geven doe ik dan ook vol passie!

Mijn passie voor hardlopen is groot. Daarom ben ik continu bezig mijzelf te ontwikkelen binnen mijn werk als hardlooptrainer. Ik ben nieuwsgierig en wil ten alle tijden kwaliteit leveren.

Ik heb een Atletiekunie trainerslicentie. Om deze te behouden dien ik cursussen en bijscholingen te volgen op het gebied van hardlopen. Zo zorg ik dat mijn kennis up-to-date blijft!